SECONDI

HOOFDGERECHTEN
Onderstaande gerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes en warme groente

CARNE
VLEESGERECHTEN:

Pollo con Cremosa Salsa di Limone € 15,50
Gebakken kipfilet met een romige citroensaus
Vitello con Salsa di Marsala € 18,50
Kalfsvlees met een zoette marsala saus
Osso Buco alla Milanese € 18,50
Gebraden en daarna in bouillon met groente gestoofde kalfsschenkel
Costata Tagiata con Crema di Balsamico € 22,50
Runderentrecote met rucola en balsamico creme
Tournedos con Spaghetti alla panna D'Aglio € 23,50
Mals gebakken tournedos, getrancheerd en geserveerd met kerstomaatjes en
spaghetti in een warme knoflookroomsaus

PESCE
VISGERECHTEN:

Pesce in Padella alla Mediterranea € 17,50
Mediterraan stoofpotje van verschillende soorten vis en groente
Merluzzo con Cremosa Salsa di Vino Bianco € 20,50
Kabeljauw met een romige witte wijnsaus
Fritto Misto di Mare € 21,50 p.p.
Mix van gefrituurde stukjes vis, gamba's en pijlinktvis, met huisgemaakte
remouladesaus (vanaf 2 personen)
Gamberoni “del Re” con Aglio e Vino € 22,50
Grote garnalen (“King prawns”) met knoflook gebakken en afgeblust met witte wijn