HOOFDGERECHTEN
| Onderstaande gerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes en warme groente
| |
CARNE | |
VLEESGERECHTEN:
| |
Pollo con Cremosa Salsa di Limone
|
€ 15,50 |
Gebakken kipfilet met een romige citroensaus
| |
Vitello con Salsa di Marsala
|
€ 18,50 |
Kalfsvlees met een zoette marsala saus
| |
Osso Buco alla Milanese |
€ 18,50 |
Gebraden en daarna in bouillon met groente gestoofde kalfsschenkel | |
Costata Tagiata con Crema di Balsamico
|
€ 22,50 |
Runderentrecote met rucola en balsamico creme
| |
|
Tournedos con Spaghetti alla panna D'Aglio | € 23,50 |
Mals gebakken tournedos, getrancheerd en geserveerd met kerstomaatjes en spaghetti in een warme knoflookroomsaus
| |
PESCE | |
VISGERECHTEN:
| |
Pesce in Padella alla Mediterranea |
€ 17,50 |
Mediterraan stoofpotje van verschillende soorten vis en groente
| |
Merluzzo con Cremosa Salsa di Vino Bianco
|
€ 20,50 |
Kabeljauw met een romige witte wijnsaus
| |
Fritto Misto di Mare |
€ 21,50 p.p. |
Mix van gefrituurde stukjes vis, gamba's en pijlinktvis, met huisgemaakte remouladesaus (vanaf 2 personen)
| |
Gamberoni “del Re” con Aglio e Vino |
€ 22,50 |
Grote garnalen (“King prawns”) met knoflook gebakken en afgeblust met witte wijn
| |
|